dilluns, 20 de desembre del 2010

Que vull fer en aquest Blog?

Comencem amb aquesta aventura. Ja fa dies que la tinc al cap, i avui, després d'una interessant xerrada sobre màrqueting 2.0, he decidit llençar-me i tirar-ho endavant.
No tinc massa pretensions amb les entrades que faré, només ensenyar-vos una mica una de les meves inquietuds, la fotografia.

Per començar, us presentaré una mica els meus trastos, gairebé tots ells analògics. Si, encara no he donat el salt a la fotografia digital, encara que no ho descarto.

No és la meva intenció explicar com he tirat les fotos ni vull entrar en temes tècnics, perquè no tinc gaire idea, i segurament, la cagaria. Intentaré explicar-vos el lloc on es va fer, per què vaig considerar que l'havia de fer i coses per l'estil. I si voleu saber res, a més a més, a preguntar, ok?

Doncs res, per començar us presento a la meva estimada Lomo Lubitel 166 Universal, càmera que em va costar quatre xavos per ebay, directament d'Ukraïna
Us deixo una mica més d'informació en aquest link.
http://www.lomospain.com/micrositios/camaras/lubitel166+/history

http://www.flickr.com/photos/salvacasablancas/4518698024/in/set-72157625304611429/

La fotografia la vaig prendre en una passejada que vaig fer pel meu barri, Les Corts de Barcelona, en una de les zones més degradades del barri, però amb molt d'encant. Afectat per les expropiacions des de fa 10 anys, a la colònia Castells hi conviuen veïns de tota la vida amb gent del moviment Okupa. La problemàtica en aquesta petita comunitat, rau en el fet que gran part dels veïns no volen abandonar les seves llars, encara que poc a poc, va quedant buit.
Recordant la imatge que us presento, em queda la sensació de lloc viu, però en vies de desaparèixer. En tot cas, 10 anys són molts anys i la gent del barri, segueix esperant.

4 comentaris:

  1. Salva!!! fa temps que ho penso lo del blog i de fet en tinc 2 d'oberts on no penjo mai res... ànims amb l'aventura!! et felicito! A més ja saps que soc FAN absoluta d'aquesta foto i de la Lubi. Jo en tinc una, 166 B comprada també a ebay a través d'un amic i fa unes fotos magnifiques!! Felicitats per l'iniciativa!!

    ResponElimina
  2. Lu! moltes gràcies pels ànims i espero que tu també els tiris endavant...
    la meva intenció es anar fent dia a dia una miqueta... a veure que en surt.
    De moment, segur que et sona tot el que vaig penjant, però bé... poc a poc.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Molt maco!! M'agrada la foto que has utilitzat de fons...

    ResponElimina